Bedrijfsinformatie

Duurzame energie staat in het middelpunt van de belangstelling. Of het nu vanuit technisch- , milieu- of financieel oogpunt wordt beschouwd; we zullen niet zonder kunnen in de (nabije) toekomst.

Een van de meest betrouwbare en simpel te realiseren vormen is het gebruik maken van de zon. Via het plaatsen van zonnepanelen kan er stroom voor eigen gebruik worden opgewekt en zelfs ook terug worden geleverd aan de energiemaatschappij.

Zonnepanelen plaatsen betekent het doen van een investering. Investeringen dienen rendabel te zijn. Daarom is het van groot belang dat de initiële kosten zo laag mogelijk blijven en de opbrengst gedurende een lange tijd zo hoog mogelijk.

Dit vraagt om scherp inkopen en hoge gegarandeerde kwaliteit van materiaal en installatie.Immers hoe lager de kosten bij dezelfde kwaliteit hoe eerder de installatie is terugverdiend!

Wij leveren u een totaalconcept, stekkerklaar. Wij doen direct zaken met de grote producenten en leveren rechtstreeks vanaf de productieband zodat wij geen voorraad(kosten) hebben. De kwalitatief hoogwaardige panelen worden stekkerklaar geïnstalleerd door een van de hierin gespecialiseerde installateurs uit ons netwerk. Wat wij concreet doen is voor u de best haalbare deal in de markt zoeken en daarmee uw rendement optimaliseren. Dit betekend dus maximale dienstverlening tegen minimale kosten.
U als klant staat voor ons centraal. Maatwerk, kwaliteit (van dienstverlening, product en installatie) flexibiliteit en snelheid zijn als vanzelfsprekend.

DenG SOLAR laat u graag zien hoe ook voor u de zon net iets voordeliger kan gaan schijnen!